Samarbejdets kunst!

IN TOUCH projektet nærmer sig lige så stille sin konkretisering! Så der arbejdes på fuldt tryk.

Joe og jeg har valgt at arbejde sammen om et fælles projekt til vores IN TOUCH udstilling. Et samarbejde der går lige fra at fungere som model for hinanden til at skabe billederne sammen – først i photoshop og så som fotogravure (billede bestående af 6 elementer, hvor vi står får hver 3 stykker). Og især i fremkaldelses- og trykkefasen er vi kommet på arbejde, fordi fremkaldelse og pladeaftørring foregår med forskelligt håndelag (jeg er f.eks. nødt til at fremkalde en smule længere end Joe for at opnå nogenlunde samme lys/mørke i billederne). Og selvom vi knokler for at få samstemt vores håndelag (komme i total IN TOUCH mode!), så må vi stadig leve med nuancer og tilfældigheder (fotogravure kan være en kende utilregneligt!!). Men det er jo også det, der gør det hele så levende!

Derudover er vi underlagt nogle faktorer. F.eks. kan vi kun arbejde med fotogravure op til en vis størrelse (belysningsapparatets kapacitet) (vi arbejder med plader størrelse 48 x 32 cm). Og hvor gerne vi end ville trykke billederne på ét stort ark papir (119 x 130), så forholder det sig sådan, at så stor en presse har vi ikke adgang til. Derfor er projektet tænkt som en slags puslespilsbilleder.

Vi har dog en enkelt aften fået lov til at låne en presse med en bredde på 1,5 meter og har trykt et enkelt billede på ét stort stykke papir. Og det var en vildt fed oplevelse!! Og det gjorde vi gerne igen! Så lige nu jagter vi en stor presse!! 1,2 m. kan også gøre det (så hvis I kender nogen, der har sådan en, så sig til!!).

                                                 

                                                 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Samarbejdets kunst!

  1. Elisabeth Omdahl siger:

    Dette ser jammen meg flott ut! Liker både ide og resultat.
    Grattis begge to.
    Elisabeth

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s