Art project IN TOUCH

IN TOUCH … med tilværelsen, med kæresten, med kolleger, med himlen, med jorden, med pensel, med blyant, med tastaturet, med den faglige kunnen, med sig selv, med følelsen, med familien, med naboen, med grønthandleren, med tiden, med samfundet, med stjernerne, med rødderne, med fortiden, med hinanden, med kunsten, med kosmos, med kaos, med fornemmelsen, med elskeren, med kroppen, med hjertet, med forandringen, med den indre mand/kvinde, med drømmen, med eventyret, med glæden, med udviklingen …

En gruppe kunstnere med stor udstillingserfaring fra ind- og udland og som tilsammen dækker over flere forskellige medier (foto, grafik, blandform, skulptur, maleri, installation m.m.) er samlet for at komme tæt på emnet IN TOUCH.

Resultaterne – værker af de enkelte kunstnere samt fælles IN TOUCH projekter – vil blive vist på en stribe udstillinger i sidste halvdel af 2011 og første halvdel af 2012. Følg med her på www.artprojectintouch.wordpress.com i livet med og omkring IN TOUCH.

Deltagende kunstnere:

Tina Gjerulff (DK), Tore Hansen (DK), Unn Høje (DK), Joe Ingvartsen (DK), Lis Rejnert Jensen (DK), Helle Koch (DK), Marianne Laimer (SE), Hanne Matthiesen (DK), Elisabeth Omdahl (NO), Steen Rasmussen (DK).

Et svar til Art project IN TOUCH

  1. Pingback: RUMkonstruktion | Art project MINDSCAPE

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s